Rörelseboxen är en presentbox med ett innehållet som aktiverar mottagaren.

Vissa boxar sätter kroppen eller hjärnan i rörelse och andra utmanar till nya färdigheter!

OM OSS

Rörelseboxen.se ägs av Josefin Bengtsson och Viktoria Löfgren. Idén till en rörelsebox föddes hösten 2019, men det var först efter en vinter och vår av spånande som boxen, under sommaren 2020, fick sin nuvarande form. Innehållet är anpassat till att vi vill att varje rörelsebox ska aktivera mottagaren. Vissa boxar sätter kroppen eller hjärnan i rörelse och andra utmanar till nya färdigheter.

Rörelseboxen ger dig möjlighet att överraska någon oavsett var i Sverige hen bor. Med en egen hälsning blir boxen personlig och unik. Skicka en box till din kompis som fyller år, till din syster du inte träffat på länge eller varför inte visa farfar att du tänker på honom. En present är ju aldrig fel!

FRAKT

Vi skickar till alla adresser inom Sverige, du kan alltså inte ange en mottagaradress utanför Sverige. Det är viktigt att du anger mottagarens namn och fullständiga adress, glöm inte postnummer och postadress. Du ansvarar själv för att de mottagaruppgifter du lämnar till oss är korrekta. Eventuella felleveranser eller leveransförseningar till följd av felaktigt inmatad information från din sida ersättes ej.

Boxen skickas med Postnord och levereras normalt direkt i mottagarens brevlåda inom 2 vardagar. Vi kan dock inte garantera att det alltid är så, leveranstiden kan till exempel variera beroende på vart paketen skickas. Vi hänvisar till postnord för mer information om leveranstider. För leverans måndagar ska beställningen vara oss tillhanda senast torsdagen innan. Om boxen ej får plats i brevlådan/kan riskera att skadas får mottagaren en avisering om att hämta ut boxen hos sitt närmaste Postnord-ombud.

BETALNING

Alla priser på rörelseboxen.se är inklusive moms och frakt. Du kan betala på tre sätt, direkt med Paypal, med Bank-/Kreditkort (Mastercard och Visa) via Paypal eller mot faktura (10 dagars betalningsvillkor från det att rörelseboxen skickats från oss). Fakturan skickas i mail med Glädje & Rörelse som avsändare. För att betala med faktura måste du vara myndig.

En påminnelseavgift på 60,00 kr tillkommer vid utebliven betalning.

RETUR och REKLAMATION

Enligt lagen om distansavtal är rörelseboxarna undantagna retur-/ångerrätt eftersom de vid leverans har specialtillverkats efter dina anvisningar.

INTEGRITETSPOLICY

Vi värnar om din integritet och därför vill vi här beskriva hur vi samlar in, lagrar, delar och använder dina personuppgifter, samt beskriva hur du kan kontrollera och radera dina personuppgifter.

Genom att godkänna denna policyn i samband med köp så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Datalagring

Vi använder oss av en webshop från Ecwid Inc, vilka följer EU integritetspolicy i sin behandling av personuppgifter. Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss i syfte att registrera betalning samt leverera den produkt du beställt.

Hos Ecwid Inc lagras den information du lämnar i samband med en order. Dina personuppgifter sparas även i vår bokföring vilken är i pappersform samt i en molnbaserad bokföringstjänst. Vi lämnar aldrig vidare uppgifter till någon ytterligare tredje part.

De personuppgifter som vi behandlar är namn, e-postadress, leveransadress, fakturaadress, IP-adress och telefonnummer. Informationen du lämnar kommer att sparas så länge vi anser att vi behöver den för att leverera den vara du beställt samt för eventuell kontakt efter leverans. Vi måste också av skatteskäl spara fakturor mm i 7 år.

Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar. Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Du har också rätt att få felaktiga personuppgifter om dig korrigerade. Du kan när som helst begära att få ett utdrag på vilka uppgifter vi har registrerade för dig och dina anhöriga. Du kan också när som helst begära att vi ska radera de uppgifter vi har sparade även om du tidigare givit ditt samtycke. Har du sådana önskemål kontakta oss på info@gladjerorelse.se. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara på grund av administrativa eller legala skäl.

Ändringar i policyn

Vi kan ibland göra ändringar i denna policy. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de publiceras på hemsidan. Om vi gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig, via den e-mail vi har registrerad, att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in och hur vi använder den.

rörelseboxen.se

en del av Glädje & Rörelse

Godkänd för F-skatt. 

© 2020