g&r_vit_i_redigerad.png

Sekretess- och integritetspolicy

 

 

Tack för att du besöker oss!

Vi värnar om din integritet och därför vill vi här beskriva hur vi samlar in, lagrar, delar och använder dina personuppgifter, samt beskriva hur du kan kontrollera och radera dina personuppgifter.

 

Dina personuppgifter

Vår hemsida är placerad hos Wix.com vilket ger oss möjlighet att nå ut med information till dig. Dina uppgifter lagras via Wix.coms datalagring, det vill säga i deras databaser. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg. Uppgifter det handlar om är de du lämnar när du använder kontaktformulär eller anmälningsformulär på hemsidan.

Du kan när som helst begära att få ett utdrag på vilka uppgifter vi har registrerade för dig och dina anhöriga. Du kan också när som helst begära att vi ska radera de uppgifter vi har sparade även om du tidigare givit ditt samtycke till att får spara dem. Har du sådana önskemål kontakta oss på info@gladjerorelse.se.

I de fall vi samarbetar med en förening kommer nödvändiga uppgifter för närvarorapportering (namn och personnummer/födelsedata) att lämnas vidare till aktuell förening. I övrigt lämnar vi aldrig vidare uppgifter till en tredje part.

Anmälan till aktiviteter

Huvudsyftet med de uppgifter du ombeds lämna vid en anmälan är att reservera en plats till det evenemang/arrangemang du vill anmäla till. Vill vi samla in personnummer är det för att kunna göra en närvaroregistrering vilket i sin tur ligger till grund för att försäkringar ska gälla. Riktar sig evenemangen till barn samlar vi alltid in kontaktuppgifter till vårdnadshavare eller annan ansvarig vuxen för att nå ut med information inför arrangemanget/evenemanget samt vid behov under arrangemanget/evenemanget.

Ändringar i policyn

Vi kan ibland göra ändringar i denna policy. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de publiceras på hemsidan. Om vi gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig, via den e-mail vi har registrerad, att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in och hur vi använder den.